Netistä saatava apu

 

 

 

          Harjoituksia keskittymiseen, rentoutumiseen ja stressinhallintaan

 

 

                 

ma-ke klo 13.30-15.30 ja  to-pe klo 8.30-10.30

Neuvonta ma-pe klo 8.30-16 puh. 040 688 3377

Siltasaarenkatu 4, 6 krs., 00530 Helsinki
Faksi  09 4789 2460

Hoitoon voi hakeutua tulemalla päivystykseen tai lähetteellä. Toisesta hoitopaikasta siirryttäessä hoito aloitetaan yhteisneuvottelulla ja lähete on toivottava.

Nuorisoasema tarjoaa matalalla kynnyksellä palveluita  13-23 -vuotiaille päihteillä, pelaamisella tai lievillä mielenterveyden häiriöillä oireileville nuorille ja heidän läheisilleen.

Apua voi hakea myös liialliseen ajankäyttöön netissä.

Nuorisoaseman palvelut on tarkoitettu myös nuorten vanhemmille ja yhteistyökumppaneille.

 

Ladattavia sovelluksia:

Saat tietoa ja tukea esimerkiksi kiusaamis- ja häirintätapauksissa sekä rikosasioiden selvittelyssä suoraan kännykkääsi. Voit chatata tai jättää meille viestin, johon vastaamme mahdollisimman pian. Help.somessa toimivat Pelastakaa Lapset ry:n työntekijöiden lisäksi Rikosuhripäivystys RIKUn työntekijöitä sekä Helsingin seudun nettipoliiseja.

  • Mun mieli –sovellus

Mun Mieli on mielen hyvinvoinnin sovellus koululaisille. Sovellus esittää käyttäjälleen yksinkertaisia kysymyksiä arjen hyvinvoinnista: tunteista, ihmissuhteista, liikunnasta, tärkeistä asioista elämässä, unesta ja levosta, harrastuksista sekä ruokailusta. Vastaaja saa itselleen välitöntä palautetta ja oman hyvinvointiyhteenvedon.

Mun Mieli -sovelluksen voi ladata maksutta Google Pelikaupasta (Play Kauppa) tai App Storesta.